Avatar unviajeporelsol

little by little

Ja sóc enginyer, va dir ell. Encara no sé què vol dir exactament. Però sé que les pors pre examens ja han acabat. Eixes ganes de tornar-me'n justament quan entrava a la UMH, o eixos viatges en el bus 29 per anar al Poli, l'examen d'Equacions Diferencials, probablement el pitjor estiu de ma vida, el y aquí acaba el peor cuatrimestre de mi vida a València han arribat a un final i encara no m'ho crec.

Ara sóc enginyer industrial, una carrera que al principi no m'agradava gens, però que he après a estimar, i amb la qual amb certa perspectiva he gaudit. Estic enamorat de les màquines elèctriques perquè no les entenc, però com eixe amor que nomès jo conec, és impossible.
Totes eixes hores estudiant, a la sala o a biblio, finally are paying off. L'any de segon de carrera.Totes les voltes d'alçar-me prompte, d'anar-me'n quan més a gust estava, de no poder eixir quan volia, tots els aniversaris del Xavi que sempre donaven problemes. En definitiva, els rigors acadèmics d'una carrera seriosa (que no impossible).

No sé si seré bon enginyer o no. O si estimaré el que faré, però el que sí se és que una etapa de la meua vida ha acabat. I de moment les perspectives de futur són brillants.
Ni un día sin música: El gran salt (Manel)
On December 23 2014 at Sweet Home, Alabama, United States 52 Views
4 Favorites Groups »

 • unpoema

  Unpoema

  Poemas conocidos, de autores consagrados o poemas tuyos, citando siempre al autor.
  Acompañados de una foto alusiva al tema. UN POEMA AL DÍA.


 • agx

  Agx

  agx: silver halide - this group dedicated to black and white film-based photography. (no digital conversions please, we do notice...) agx: halide de plata - este grupo dedicado a fotografia de pelicula blanco y negro. (no cambiar fotos digitales por favor, la notamos).
Tag - Avril-lavigne
Loading ...