Avatar eudald1995

T'estimo!

Olii macu, d’aqui pocs dies farem mig any i com que no podré dir-te tot això perquè tinc la exposició del putu TR i estaré desquiciada, pues te lo digo ahora. Encara que me da a mi, que no ho veuràs sinó t’ho dic jajaja.
Te’n recordes del primer dia que vam quedar fa ja uns anys? Allà va començar tot.
Fa més de 6 mesos vas tornar en el pitjor moment de la meva vida, ja ho saps. El dia que vam anar a veure els focs em vas sorprendre tant (al principi perquè de lo de després no lo tengo yo muy claro lo que pasó jajaja). Pensava que seguies sent el mateix d’abans i no sabia què passaria després, però estaves canviat. Van anar passant els dies i cada dia passàvem més hores junts, fins al punt de no poder-nos separar ni un moment. Em tractaves com una reina, vam començar a explicar-nos-ho tot, i cada dia m’adonava que t’estimava més. Durant aquest temps he passat moments molt durs i gràcies a tu sempre he pogut tirar endavant, sempre has estat allà per tot. Has fet que passi els millor moments de la meva vida, hem compartit moments inolvidables, com a Llanars (no ho oblidaré mai a la vida).
Només dir-te que segueixo tant enamorada o més que el primer dia, que no sé què faria ara sense tu i que t’adoro més del que et pots arribar a imaginar (paro ya que estoy muy ñoña)
T'estimo infinit amor!
On January 27 2014 at Cape Verde 489 Views
eudald1995

Favorite eudald1995

male - 05/09/1995 (22 years old)
56 Photos
catalunya, Cape Verde
1 Favorites Groups »Tag - Funny
Loading ...